Kategoriler

Markalar

Bedava Kargo

Yeni ürünler

» Ürün bulunamadı

Haber bülteni

http://dogalurunler.info/440-thickbox_default/babassu-cevizi-yagi-20-ml-mecitefendi-organik-bitkisel-aktar.jpg  

Babassu Cevizi Yagı 50 ml Mecitefendi Aktar

Babassu Cevizi Yağı Doğa Aktar Antalya 

Kuru cilt yatıştırmak için yüzyıllardır kullanılan ve Brezilya'nın güneydoğusundaki Amazon bölgesinde yaşayan babassu palmiye ağaçlarının meyve çekirdeklerinden elde edilir. Babassu yağı cilt nemlendirme konusunda, hem kuru hem de yağlı ciltler için yararlıdır ve üstün bir yumuşatıcıdır. Bu egzama, kaşıntılı, kuru ve iltihaplı cilt için özellikle uygundur.

Detaylar

24 Stoktaki Ürün

30,00 TL

İndirimde İndirimde

-15,00 TL

45,00 TL

AddThis Social Bookmark Button

Babassu Cevizi Yagı 50 ml 

Babassu yağı babassu palmiye, bir ağaç Brezilya'nın tropik yağmur ormanları yerli meyve elde edilir. Petrol yağı hindistan cevizi benzer ve pişirme ve kozmetikte kullanılır. Bu oda sıcaklığında renk ve yarı yumuşak hafif sarı, fakat zaman kolayca deriye ovuşturdu eritir. Bu yağ giderek ve hindistan cevizi yağı yerine giderek vahşi hasat Brezilya'da büyük bir endüstridir.

Babassu palmiye Fransız paleontolog AD d'Orbigny tarafından 1800'lerin başından keşfedilmiştir. Güney Amerika yerlileri ve ağaç babassu denilen d'Orbigny o bilimsel adı Orbignya oleifera verdi. Bu palmiye 20 feet (6,1 metre) yüksekliğinde kadar büyür. Bu kadar 500 küçük hindistancevizi benzeyen meyve çeşitli kümeleri vardır. Yağ soğuk bu meyve tohumları basarak türetilmiştir. Babassu yağı yüzde 70 lipit, laurik ve miristik asit oranı yüksek olan oluşur. Bu yağ, düşük erime sıcaklığı vermek bu asitler olduğu.

Zaman babassu yağı cilt ile temas ettiğinde, bu ısı dışarı çeker ve bir soğutma etkisi yaratır. Bu losyonlar, kremler, dudak balms ve saç kremleri sık görülen bir maddedir. Yağ ve yağlı ya da parlak değildir cilt üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturarak tüm cilt tiplerinde kullanılabilir. it olmayan comedogenic nazik çünkü o da egzema ve dermatit diğer tip insanlar için yararlıdır.

Babassu yağı da yaygın sabunlar kullanılır. Bu sabun kolayca dönüştürür ve sert bir bar üretir. Sabunlar bu bitki ile oldukça iyi köpük özü, ancak yapılmış genellikle ayçiçek yağı gibi yüksek oleik asit içeriği ile diğer yağlar ile karıştırılarak, cilt kurumasını sabun tutmak. babassu sabun gelen yağ cilde kolayca emilir ve kaşıntılı cilt üzerinde rahatlatıcı etkisi vardır.

Bilim adamları biyo-yakıt olarak babassu yağı ile deneme edilmiş ve 2008 yılında Virgin Airways hangi babassu ve hindistan cevizi yağları kısmen güç için kullanılan bir deneme sponsorluğunda bir Boeing 747, bir motor. o de-ağaçlandırma katkı sağlamamaktadır böylece sadece tropikal yağmur ormanlarında vahşi hasat çünkü sürdürülebilir bir yakıt olarak, babassu yağı umut vericidir. petrol hasat edildikten sonra meyve kabukları da yakıt için biyokütle olarak kullanılabilir.

  

Babassu Cevizi Yağı Faydaları,

* Kuru cilt yatıştırmak için yüzyıllardır kullanılan ve Brezilya'nın güneydoğusundaki Amazon bölgesinde yaşayan babassu palmiye ağaçlarının meyve çekirdeklerinden elde edilir. Babassu yağı cilt nemlendirme konusunda, hem kuru hem de yağlı ciltler için yararlıdır ve üstün bir yumuşatıcıdır. Bu egzama, kaşıntılı, kuru ve iltihaplı cilt için özellikle uygundur.

* Babassu yağı saç bakımındqa da kullanılabilen bir yağdır. Özellikle kuru ve yıpranmış saçları nelendirmek ve onarmak için kullanılır.

Aktarlar Derneği Başkanı Ayhan Ercan'dan

"Bronzlaştırıcı güneş yağı"

Babassu Yağı

Kakao Yağı

She Butter Yağı ( She Yağı)

Hindistan Cevizi Yağı

Susam Yağı

Ceviz Yağı

Buğday Yağı

Üzüm Çekirdeği Yağı

Havuç Yağı  

Herbirinde 30 ml. Yağı Karıştırarak Kullanılmaktadır. 

 

  

 

Design bu Era Tech - IT Solutions